Фоторепортаж

Зміни, гроші та перші конфлікти інтересів: короткотривале друге пленарне засідання сесії Житомирської міськради. Фоторепортаж

24 December 2020, 11:10

24 грудня депутати Житомирської міської ради зібрались на друге пленарне засідання сесії.

Сесія розпочалась з представлення нового депутата від ВО «Батьківщина». Олександр Величко ввечері 2 грудня, напередодні першої сесії новообраної Житомирської міськради, повідомив, що відмовляється від депутатського мандату і замість нього депутатом буде Сергій Пидюра.

Депутати проголосували за рекомендації погоджувальної ради і включили до міської цільової програми «Будівництво (реконструкція, капітальний ремонт) об’єктів комунальної власності Житомирської міської об’єднаної територіальної громади на 2021-2023 роки» пункт щодо реконструкції гідропарку та збільшили орієнтовний обсяг фінансування реконструкції аеродрому.

Першими у новій каденції Житомирської міської ради про конфлікт інтересів заявили депутати Сергій Пидюра (ВО «Батьківщина») та Олександр Ракович («Пропозиція»).

На засіданні присутні 40 депутатів з 42.

Фоторепортаж з першої частини другої сесії Житомирської міської ради дивіться тут

Як повідомляв Житомир.info, 24 грудня о 9:00 почалося друге пленарне засідання сесії Житомирської міської ради, яка почала свою роботу 17 грудня. На першому пленарному засіданні депутати розглянули близько 20 питань. О 10:00 має початися друга сесії обласної ради, де ухвалюватимуть бюджет на 2021 рік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія депутати міська рада  
Матеріали по темі