Події

​У селищі Житомирської області пожежники врятували чоловіка з задимленого будинку, де тлів матрац

26 December 2020, 11:25

Увечері 25 грудня у Мирополі Романівського району сталася пожежа в житловому будинку. Пожежники прибули вчасно і встигли врятувати господаря з задимленої кімнати.

Про це 26 грудня повідомила пресслужба управління ДСНС в Житомирській області.

«25 грудня о 20:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному дерев’яному житловому будинку на двох господарів у смт Миропіль Романівського району», - йдеться у повідомленні.

На місці події бійці ДСНС встановили, що по всій оселі спостерігається сильне задимлення, а на дивані в одній із кімнат тліє матрац. В цьому ж приміщенні рятувальники виявили 51-річного власника. Вони допомогли йому покинути будинок та приступили до гасіння. Після огляду чоловіка медиками від подальшої госпіталізації він відмовився.

«Вже о 20:20 займання локалізували та о 20:30 – ліквідували. Вогнем знищено матрац. До ліквідації загоряння залучалося 3 чоловіки особового складу та 1 одиниця спецтехніки. Попередня причина пожежі – необережність під час куріння. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями», - повідомили рятувальники.

Як повідомляв Житомир.info, у ніч на 25 грудня на вулиці Бориса Тена в Житомирі згорів продуктовий магазин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа Романів ДСНС  
Матеріали по темі