Місто

​Ціни на новорічні дерева у Житомирі в останній день роботи ялинкового базару

31 December 2020, 13:25

В останній день роботи ялинкового базару, 31 грудня, на вулиці Небесної сотні найменша ялинка коштує 15 гривень, окремо її гілочки продають від 5 гривень. Півтораметрова сосна коштує від 150 гривень, ціна залежить від густоти гілок на дереві. Ялинка висотою у 3,5 метри обійдеться майже у 800 гривень.

Дехто з продавців вже з самого ранку продає новорічні дерева зі знижками у 50 гривень, а деякі зауважують: знижуватимуть ціни, якщо буде мало покупців.

«У цьому році купують люди кому що потрібно. Є ялинки і були від 100 грн до 400 грн, і за 500 грн, і 600 грн. Екібани теж різні. Що людям подобається, те й обирають. Наприклад, ось така екібана коштує 50 грн, є за 30 грн, 40 грн, гілочки є. На даний момент вибір є і людям є з чого брати. Не будуть брати - будемо знижувати ціни. Що є, ми їх не будемо викидати, це навіть гріх, щоб вирубати і викинути. Якщо вирубали це означає, що воно має принести користь, людина повинна купити і нехай радіє», – розповідає продавчиня Галина.


«Що я хочу побажати нашій Україні у цьому році, здоров'я, миру, добробуту, благополуччя і божого благословення всій нашій Україні, щоб люди були щасливі, здорові та багаті», – бажає продавчиня Галина.

Нагадаємо, у Житомирі з 18 грудня розпочали роботу ялинкові базари.

Як повідомляв Житомир.info, у 2020 році лісівники Житомирської області готові реалізувати майже 400 тисяч новорічних ялинок, ціна – від 40 до 300 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ялинки базар ціна  
Матеріали по темі