Влада

Житомирський міський голова продовжив контракти з керівниками двох комунальних підприємств

12 January 2021, 10:38

Житомирський міський голова Сергій Сухомлин продовжив контракти з керівниками двох комунальних підприємств – «Зеленбуд» та «Фармація».

Відповідні розпорядження мер підписав 5 січня 2021 року.

З директором КП «Зеленбуд» Олександром Волокітою контракт продовжили на два 2 роки – до кінця січня 2023 року.

«Укласти з директором комунального підприємства «Зеленбуд» Житомирської міської ради Волокітою Олександром Володимировичем контракт на термін з 29 січня 2021 року по 30 січня 2023 року», – йдеться у розпорядженні, опублікованому на сайті міської ради.

Скріншот розпорядження міського голови

Зазначимо, що на посаду директора комунального підприємства «Зеленбуд» Олександр Волокіта був призначений з 24 січня 2020 року. До цього Волокіта був головним інженером цього підприємства і майже рік виконував обов’язки керівника.

З директором КП «Фармація» Геннадієм Забродським контракт продовжили на 1 рік – до початку лютого 2022 року.

«Укласти з директором комунального підприємства «Фармація» Житомирської міської ради Забродським Геннадієм Олександровичем контракт на термін з 16 січня 2021 року до 01 лютого 2022 року», – зазначено у розпорядженні.

Скріншот розпорядження міського голови

Зауважимо, що на посаду директора комунального підприємства «Фармація» Житомирської міської ради Геннадія Забродського призначили 15 липня 2020 року.

Як повідомляв Житомир.info, розпорядженням від 29 грудня 2020 голова Житомирської міської ради Сергій Сухомлин продовжив контракт з керівником комунального підприємства «Житомиртеплокомуненерго» Дмитром Рогожиним до 2024 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розпорядження контракт "Зеленбуд" "Фармація" Волокіта Забродський  
Матеріали по темі