Події

У Бердичеві суд розглядає справу щодо чоловіка, підозрюваного у систематичному ґвалтуванні 8-річної дівчинки

12 January 2021, 12:45

У місті Бердичів Житомирської області суд розглядав справу стосовно систематичного ґвалтування дитини. Відповідно до матеріалів суду, у вчиненні злочину підозрюється чоловік, 1984 року народження. 24 грудня 2020 року суд виніс проміжну ухвалу у справі та задовольнив клопотання прокурора про проведення допиту малолітньої потерпілої під час досудового розслідування у судовому засіданні.

Відповідна ухвала Бердичівського міськрайонного суду в Єдиному державному реєстрі судових рішень була оприлюднена 28 грудня 2020 року.

«На обґрунтування клопотання прокурор зазначає, що в ході досудового розслідування встановлено, що 23 грудня 2020 року до Бердичівського ВП ГУНП надійшло повідомлення від ОСОБА_2 про те, що ОСОБА_3, 1984 р.н., систематично, у період тривалого часу, вчиняв зґвалтування малолітньої доньки ОСОБА_1, 2012 р.н. 23.12.2020 за підозрою у вчиненні злочину було затримано ОСОБА_3. Досудовим слідством встановлено, що потерпілою у даному кримінальному провадженні є малолітня ОСОБА_1, 2012 року народження», – йдеться у матеріалах суду.

Суддя постановила, «клопотання прокурора Бердичівської місцевої прокуратури Білецького О.Г. (…) про проведення допиту малолітньої потерпілої ОСОБА_1 (…) під час досудового розслідування у судовому засіданні задовольнити».

Дівчинку допитають у режимі відеоконференції при трансляції з іншої зали Бердичівського міськрайонного суду у присутності прокурора, підозрюваного, захисника підозрюваного, законного представника потерпілої, психолога і педагога.

Нагадаємо, що пресслужба Бердичівського міськрайонного суду повідомляла про взяття під варту 36-річного жителя міста, якого підозрюють у зґвалтуванні 8-річної дівчинки протягом серпня-грудня 2020 року. Відповідна ухвала була винесена 26 січня 2020 року. У Єдиному державному реєстрі судових рішень ухвалу оприлюднили 28 грудня.

Як повідомляв Житомир.info, 28 грудня 2020 року Ружинський районний суд виніс вирок раніше неодноразово судимому чоловіку, який у квітні 2019 року вчинив розпусні дії щодо своєї трирічної племінниці: завів дівчинку до сараю та збирався зґвалтувати. Зробити це йому завадила мати дитини, яка зайшла у хлів. Чоловіка засудили до 7 років ув’язнення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: зґвалтування дитина суд ухвала Бердичів  
Матеріали по темі