Фоторепортаж

​Туманний та дощовий Житомир посеред зими. Фоторепортаж

25 January 2021, 16:27

Двадцятиградусні морози та сніг, які радували дітей та дорослих минулого тижня, змінила відлига та плюсова температура. 25 січня за показниками синоптиків, температура сягала +7 градусів, тож, близько обідньої пори у місті можна було спостерігати не властиве зимовій порі явище - туман.

У Житомирському обласному центрі з гідрометеорології пояснили, що на територію України перемістився південний циклон, тож в останній робочий тиждень січня погодні умови будуть ускладненими.

Хмарна та туманна погода погіршила видимість на дорогах, а різкі зміни температури могли вплинути на самопочуття людей, тож у місті не так багато бажаючих просто прогулятися і помилуватися краєвидами, проте, біля «вічного вогню» все ж можна було зустріти людей, які фотографувалися на фоні туманних краєвидів і просто гуляли.

Пообіді туман змінився на мряку і дощ. Передбачливі житомиряни мали з собою парасольки, проте більшість містян рятувалися від дощу капюшонами. За прогнозами синоптиків, дощова погода триватиме до ранку 26 січня і зміниться на мокрий сніг.

Як повідомляв Житомир.info, у зв’язку з переміщенням на територію України південного циклону, протягом 26 січня на території Житомирської області очікуються складні погодні умови.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: туман дощ сніг погода зима  
Матеріали по темі