Влада

Мер Житомира призначив «кіборга» своїм радником з питань соціального захисту учасників бойових дій

3 February 2021, 10:23

Мер Житомира Сергій Сухомлин призначив своїм радником на громадських засадах Миколу Боголюбського.

Відповідне розпорядження Сухомлин підписав 1 лютого 2021 року.

«Призначити Боголюбського Миколу Володимировича радником Житомирського міського голови з питань соціального захисту учасників бойових дій, ветеранів війни та їх сімей на громадських засадах», - йдеться у документі.

Зазначимо, що Микола Боголюбський з 15 січня 2021 року керує громадською організацією «Кіборги Полісся», яка в 2016 році була зареєстрована в Житомирі.

На місцевих виборах 2015 року Боголюбський, який на той час проживав у Бердичеві і був сержантом-інструктором 199-го навчального центру ВДВ, балотувався до Бердичівської міської ради від Блоку Петра Порошенка і був членом партії Порошенка.

Також в 2015 році сайт «Бердичівський погляд» писав про «кіборга» Миколу Боголюбського: служив в штурмовій роті 2-го батальйону («Ведмеді») легендарної95-ої аеромобільної бригади, влітку 2014 року був відзначений орденом «За мужність» III ступеня, в березні 2015 року звільнений у запас.

Нагадаємо, 17 грудня 2020 року мер Сергій Сухомлин призначив колишню депутатку Житомирської міської ради Ірину Ярмоленко своїм радником з гендерних питань на громадських засадах.

Як повідомляв Житомир.info, депутат Житомирської міської ради Олександр Черняхович, який чотири роки був радником мера Житомира на громадських засадах, з 1 лютого 2021 року отримуватиме зарплату за роботу радника.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Боголюбський розпорядження радник АТО 
Матеріали по темі