Місто

В Житомирській міській ОТГ на період карантину заборонили масові заходи в закладах освіти

3 February 2021, 11:18

В Житомирській міській територіальній громаді на період карантину офіційно заборонили проведення масових заходів в закладах освіти та відвідування закладів сторонніми особами.

Відповідне рішення ухвалили на засіданні міськвиконкому 3 лютого. Питання внесення змін до рішення виконкому від 22.05.2020 №578 було внесене до порядку денного за пропозицією заступниці мера Марії Місюрової.

«На період дії карантину, наразі це до 28 лютого 2021 року, заборонити проведення масових заходів в закладах освіти, відвідування закладів сторонніми особами, а також проведення конкурсів на посади керівників закладів загальної середньої освіти», - озвучила запропоновані зміни заступниця директора юридичного департаменту Наталя Григорчук.

Члени виконкому одноголосно підтримали цю пропозицію.

Нагадаємо, у Житомирі з 25 січня 2021 року молодші класи повернулися до навчання у звичному форматі після двотижневих канікул, у деяких школах вийшли на очне навчання і 5-11 класи, однак більшість закладів обрали змішану форму.

Державна служба якості освіти України з 1 по 9 лютого проводить онлайн-опитування з питань організації дистанційного навчання учнів у 2020/2021 навчальному році.

Як повідомляв Житомир.info, в Україні з 8 по 24 січня 2021 року діяв «карантин зимових канікул». 25 січня країна вийшла з посиленого карантину і повернулася до обмежень, які діяли у грудні 2020 року – «помаранчева» зона по всій країні. Водночас Уряд планував вивчити ситуацію з коронавірусом в регіонах і в разі необхідності знову ввести адаптивний карантин з кольоровими зонами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком карантин школа  
Матеріали по темі