Влада

​У МОН підписали наказ про призначення ректором Поліського національного університету депутата Житомирської облради

4 February 2021, 13:35

У МОН 2 лютого підписали наказ про призначення Олега Скидана ректором Поліського національного університету.

Про це 4 лютого повідомила пресслужба Поліського національного університету.

"Призначити Скидана Олега Васильовича, доктора економічних наук, професора, ректором Поліського національного університету строком на п'ять років з 03 лютого 2021 року до 02 лютого 2026 року як обраного за конкурсом відповідно до статті 42 Закону України «Про вищу освіту» на умовах, викладених у контракті", - цитує документ пресслужба університету.

Підставою для прийнятого рішення є протокол виборчої комісії з виборів ректора, довідка про результати спецперевірки та укладений контракт.

«Варто зауважити, що вибори ректора у Поліському національному університеті відбулися 11 грудня. Відповідно до результатів голосування, перемогу здобув діючий ректор університету Олег Скидан. Загалом у голосуванні взяли участь 477 виборців. Згідно із результатами підрахунку, Олег Скидан отримав 421 голос», - повідомила пресслужба Поліського національного університету.

Нагадаємо, 11 грудня 2020 у Поліському національному університеті відбулися вибори ректора. Увечері пресслужба університету оприлюднила результати голосування: перемогу здобув діючий ректор Олег Скидан.

Зазначимо, що Олег Скидан був обраний ректором університету на виборах в 2015 році. За 2019 рік Скидан отримав 391 тис. 453 грн зарплати за основним місцем роботи, 5 тис. 929 грн виплат від свого університету за цивільно-правовим договором та 2 тис. 495 грн компенсації вартості харчування як особі, постраждалій внаслідок аварії на ЧАЕС.

На місцевих виборах 2020 року ректор ПНУ обраний депутатом Житомирської обласної ради від партії «Сила і Честь» - був другим номером у партійному списку.

Як повідомляв Житомир.info, наказом Міністерства освіти і науки від 3 березня 2020 року Житомирський національний агроекологічний університет перейменований у Поліський національний університет.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ПНУ Скидан ректор призначення  
Матеріали по темі