Події

У Коростені чоловік вкрав шість кисневих балонів з лікарні

16 February 2021, 11:57

У місті Коростень Житомирської області 15 лютого чоловік украв кисневі балони з місцевої лікарні.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Уранці 15 лютого до Коростенського районного управління поліції звернувся завідуючий по господарству місцевої лікарні. Зі слів чоловіка, невідомі викрали із закладу шість кисневих балонів. Причетного до крадіжки поліцейські розшукали. Розпочато слідство», – йдеться у повідомленні.

Як розповів заявник, ще увечері ємності були на місці, проте вже вранці 15 лютого вони зникли.

На місці події працювала слідчо-оперативна група районного управління. Правоохоронці оглянули територію, де зберігалися кисневі балони, опитали працівників лікарні та можливих свідків події й вилучили наявні речові докази.

Усе це дало змогу оперативникам кримінальної поліції того ж дня встановити та розшукати ймовірного крадія. Ним виявився 39-річний місцевий житель. Нині поліцейські доставили чоловіка до Коростенського районного управління для з’ясування усіх обставин події.

Раніше останній вже потрапляв у поле зору поліції та навіть притягувався до кримінальної відповідальності за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.

Водночас місцеві слідчі вже розпочали кримінальне провадження за ст. 185 (Крадіжка) ККУ. Відповідно до санкції статті чоловікові тепер може загрожувати покарання від штрафних санкцій і аж до 3 років ув’язнення.

Нагадаємо, станом на кінець листопада 2020 року Коростенська центральна лікарня входила до переліку тих, де найгірша ситуація із забезпеченням киснем ліжок, призначених для лікування хворих на COVID-19.

Як повідомляв Житомир.info, орієнтовно в період з 11 по 15 лютого 2021 року з приміщення Чуднівської райдержадміністрації викрали два ноутбуки. Поліція почала розслідування.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кисень кисневий балон лікарня Коростень крадіжка злодій  
Матеріали по темі