Місто

​Водоканал промиватиме каналізацію на Покровській у Житомирі: попереджають про зміну руху тролейбуса і просять прибрати автомобілі

18 February 2021, 13:00

18 лютого КП «Житомирводоканал» планує промивати засмічений каналізаційний колектор на вулиці Покровській, тож просять водіїв прибрати з узбіччя автомобілі, а також попереджають про зміну руху електротранспорту.

Про це йдеться в оголошенні на сторінці КП «Житомирводоканал».

«Шановні власники автотранспортних засобів, просимо вас прибрати автомобілі з узбіччя дороги, що пролягає по вул. Покровській (від вул. Львівської до вул. Лесі Українки). На цій ділянці КП «Житомирводоканал» сьогодні промиватиме засмічений каналізаційний колектор - необхідно забезпечити можливість безперешкодної роботи спеціалізованої техніки. Зверніть увагу, що задля проведення робіт у другій половині дня буде призупинено рух електротранспорту по вул. Покровській», - повідомили у водоканалі.


Разом з тим управління транспорту та зв’язку Житомирської міської ради попередило про зміну руху тролейбусу №4.

«У зв’язку з виконанням аварійних робіт КП «Житомирводоканал» по вулиці Покровській з 13:00 год. 18 лютого до завершення робіт тролейбус №4 курсуватиме за маршрутом: вул.Покровська - проспект Незалежності - вул. Східна – вул. Київська - залізничний Вокзал - вул.Київська - вул. Східна - проспект Незалежності - вул.Покровська», - йдеться у повідомленні на сайті Житомирської міської ради.

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2020 на вулиці Гагаріна в Житомирі утворилось кілька проваль через порив каналізаційного колектора.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ремонт водоканал каналізація Покровська тролейбус  
Матеріали по темі