Події

​У Новограді-Волинському поліцейські зупинили Jeep за порушення ПДР: водій позбавлений прав, а в салоні були пістолет та марихуана

18 February 2021, 14:30

Уночі 18 лютого у Новограді-Волинському поліцейські зупинили автомобіль, водій якого порушив Правила дорожнього руху.Під час перевірки з’ясувалось, що хлопець судом позбавлений права керувати транспортним засобом, а в салоні правоохоронці знайшли пістолет і марихуану.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Близько 02:00 на одній з вулиць інспектори зупинили автомобіль марки «JEEP», що рухався з пошкодженим бампером та не мав підсвітки номера. Під час спілкування із поліцейськими 25-річний водій помітно нервував, чим викликав підозри. У подальшому з’ясувалось, що чоловік покараний судовим рішенням за кермування у нетверезому стані позбавленням права керувати транспортним засобом терміном на 3 роки. Окрім того, під час поверхневої перевірки транспортного засобу у салоні, на коврику переднього пасажирського сидіння, поліцейські виявили пістолет. В інших місцях знайшлися магазин з набоями для відстрілу гумових куль, кобура та згорнута грошова купюра із подрібненої рослинною масою, ймовірно марихуаною», – йдеться у повідомленні.

Водій відмовився від будь-яких пояснень. На місці події працювала слідчо-оперативна група Новоград-Волинського районного відділу, працівники якої задокументували усі обставини та вилучили виявлене. Нині усе направлено на експертне дослідження до Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Також відносно водія оформлені адміністративні матеріали за виявлені порушення Правил дорожнього руху, у тому числі керування транспортним засобом без водійського посвідчення.

Як повідомляв Житомир.info, на Вільському шляху в Житомирі за порушення ПДР патрульні зупинили ВАЗ, у пасажира знайшли пістолет і ніж.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Новоград-Волинський поліція пістолет водій права ПДР  
Матеріали по темі