Місто

У Житомирі суд на пів дня припинить роботу через виявлений випадок COVID-19 і дезінфекцію приміщення

22 February 2021, 12:59

У Корольовському районному суді м. Житомира лабораторно підтвердили випадок захворювання на COVID-19. Тож 22 лютого у приміщенні суду проведуть дезінфекцію, вхід у будівлю буде обмежений.

Про це повідомляє пресслужба Корольовського районного суду.

«Сьогодні з 15:00 години проводитиметься дезінфекція приміщення суду. Доступ до приміщення суду учасникам судового процесу та працівникам суду обмежено. Суд відновить повноцінну роботу 23 лютого 2021 року. Просимо з розумінням поставитись до ситуації, яка склалася у суді», – йдеться у повідомленні.

Учасників судових засідань, які призначалися на 22 лютого та не відбудуться, обіцяють додатково повідомити про нову дату, час та місце судових засідань.

Нагадаємо, за добу 21 лютого у Житомирській області лабораторно підтвердили 286 випадків коронавірусної хвороби. За цим показником Житомирщина опинилася на третьому місці в Україні – більше нових випадків COVID-19 за добу зареєстрували лише в Івано-Франківській (515) та Вінницькій (328) областях. Також за добу в Житомирській області зафіксували 10 летальних випадків, спричинених ускладненнями коронавірусу.

Як повідомляв Житомир.info, працівники підрозділів УДСНС України у Житомирській області регулярно дезінфікують приміщення різних будівель, де у працівників виявляють COVID-19. Особливо багато роботи рятувальники мали навесні, влітку та восени 2020 року. Так, скажімо, за добу 3 жовтня 2020 року рятувальники продезінфікували в області 8 об’єктів: сільраду, магазини, під’їзди.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 суд Корольовський суд дезінфекція  
Матеріали по темі