Фоторепортаж

​У Житомирі на майстеркласі створювали «Квіти для Лесі» в техніці валяння. Фоторепортаж

23 February 2021, 18:17

23 лютого у Домі української культури відбувся майстерклас по техніці валяння від майстрині народної творчості Анни Івченко. Заняття проводили для діток 5-10 років і приурочили захід до 150-річчя від дня народження української поетеси Лесі Українки.

Про майстерклас повідомляли на сайті «Дому української культури» за два тижні. Через епідситуацію змогли взяти участь лише перших 10 дітей, які зареєструвалися на майстерклас. Наймолодшому учаснику – 6 років, а найстаршому - 10 років.

«Сьогодні ми проводимо майстерклас «Квіти для Лесі». На фетровій основі ми валяємо квіти з натуральної шерсті, квіти, які любила Леся Українка. На початку майстеркласу ми говорили про Лесю Українку, про цікаві факти з її життя, діти згадали і зачитали її вірші. Сьогодні діти змогли освоїти техніку малювання шерстю. Всі роботи, які діти виготовлять, вони зможуть забрати з собою. А хто не встигне доробити - для тих влаштують додатковий майстерклас, щоб діти змогли завершити роботи», - розповіла майстриня.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області оргкомітет представив план заходів відзначення 150-річчя з дня народження Лесі Українки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Леся Українка майстерклас валяння картина  
Матеріали по темі