Події

​Податківці «накрили» в Житомирській області ще одну нелегальну заправку, де продавали дизельне пальне без дозвільних документів

26 February 2021, 14:59

Співробітники податкової міліції в Житомирській області виявили нелегальний пункт з виготовлення, зберігання та реалізації дизельне пальне.

Про це 26 лютого повідомили в пресслужбі ГУ ДФС в Житомирській області.

«Працівниками податкової міліції ГУ ДФС у Житомирській області виявлено та нейтралізовано нелегальний пункт реалізації паливно-мастильних матеріалів. Незаконна «заправка» розташовувалась в одному з населених пунктів Житомирської області. Продукція сумнівної якості реалізовувалась дрібнооптовими партіями за готівку через мережу посередників та безпосередньо кінцевим споживачам без будь-яких дозвільних документів, ліцензій та сертифікатів відповідності», - повідомили в ДФС.

В ході перевірки з незаконного обігу вилучено дизельне пальне сумнівної якості та товаро-матеріальні цінності на орієнтовну суму 315 тис. грн.

Правоохоронці склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 164 КУпАП України (Порушення порядку провадження господарської діяльності).

Як повідомляв Житомир.info, у середині грудня 2020 в Житомирській області податківці виявили та нейтралізували пункт нелегального продажу скрапленого газу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДФС податкова дизельне паливо АЗС заправка  
Матеріали по темі