Місто

Укрзалізниця припиняє продаж квитків та обмежує висадку та посадку пасажирів у Житомирській області

2 March 2021, 18:58

За рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Укрзалізниця призупинила продаж квитків у Чернівецькій і Житомирській областях та обмежила висадку та посадку пасажирів.

Про це повідомляє інформаційне агенство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на пресслужбу Укрзалізниці.

"Згідно з рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо "червоних" карантинних зон, "УЗ" з 7 до 12 березня (з можливістю продовження до кінця дії посиленого карантину) призупинить продаж квитків у Чернівецькій і Житомирській областях. Також будуть обмежені висадка та посадка пасажирів з уже придбаними квитками на дати після 7 березня 2021 року включно. Водночас пасажирам із квитками до Чернівців, Житомира та інших н.п. цих областей доступні для висадки та посадки інші станції за маршрутом прямування поїзда, якщо ці станції розташовані за межами "червоної" зони”, – йдеться у повідомленні.

В Укрзалізниці зазначають, що до 6 березня включно всі пасажири з отриманими квитками зможуть безперешкодно дістатися місця призначення залізницею. Також обмеження не стосуватимуться пасажирів, чиї рейси розпочнуться о 00:00 7 березня і завершаться вже під час дії обмежень

Також повідомляють, що постанова Кабінету Міністрів України №154 передбачає можливість призначення спеціальних рейсів для доставки людей із зони карантину, тому Укрзалізниця наразі проводить переговори з відповідними облдержадміністраціями на замовлення таких рейсів, про що буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, 2 березня у міськраді та ОДА нагадали, що попри червону зону громадський транспорт у Житомирській області працюватиме без змін.

Як повідомляв Житомир.info, з третього березня вся територія Житомирської області – у червоній зоні. В області почнуть діяти обмежувальні заходи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Укрзалізниця червона зона коронавірус квитки  
Матеріали по темі