Місто

​У Житомирі збираються створити Службу контролю громадського транспорту

10 March 2021, 16:43

Для контролю за пасажирськими перевезеннями в Житомирі збираються створити окрему службу. Планується, що новостворена Служба контролю громадського транспорту розпочне свою роботу з 1 квітня 2021 року.

Про це йдеться в проєкті рішення виконкому «Про впровадження Служби контролю громадського транспорту Житомирської міської територіальної громади, оприлюдненому 10 березня на сайті Житомирської міської ради.

«КП «Житомиртранспорт» міської ради, як оператору автоматизованої системи обліку оплати проїзду у міському громадському транспорті загального користування, створити та забезпечити функціонування на підприємстві Служби контролю громадського транспорту Житомирської міської територіальної громади. Уповноважити з 01.04.2021 року КП «Житомиртранспорт» міської ради здійснювати контроль у міському пасажирському транспорті загального користування на території Житомирської міської т територіальної громади. КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» міської ради до 01.04.2021 року передати КП «Житомиртранспорт» міської ради функції контролю у міському електротранспорті», - йдеться у проєкті рішення виконкому.



Скріншот проєкту рішення виконкому

Чому в Житомирі деяких приватних маршруток досі немає в системі Dozor та коли запрацює функція NFC, дивіться у відеосюжеті від 16 лютого 2021.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці січня 2021 в житомирських маршрутках №25 «Вул. Саєнка – Гідропарк» з’явилися оголошення з таким текстом: «У зв’язку з карантином з 01.01.2021 у салоні лише два льготних місця». Тоді у мерії зазначили, що самовільно обмежувати кількість пільгових місць перевізники не мають права, тож обіцяли розібратися у цій ситуації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: перевізник маршрутка ТТУ контроль перевезення Житомиртранспорт Служба контролю  
Матеріали по темі