Події

На трасі Київ – Чоп у Житомирській області бус врізався у фуру: одного водія госпіталізували, інший «не помітив» зіткнення і поїхав далі

19 March 2021, 12:42

На трасі Київ – Чоп у Житомирській області ввечері 18 березня сталася дорожньо-транспортна пригода за участю мікроавтобуса та вантажівки. У результаті зіткнення один з водіїв отримав травми і був госпіталізований. Інший поїхав з місця автопригоди.

Про це Житомир.info повідомили у пресслужбі патрульної поліції Житомирської області.

«Близько 22:30 год. 18 березня надійшло повідомлення про ДТП на 123 кілометрі автодороги Київ – Чоп. На місці події з’ясувалося, що, за судячи з ознак пошкодження, автомобіль Opel Vivaro, яким керував 37-річний житель області, здійснив зіткнення з невідомим вантажним транспортним засобом. Але фури на місці події не було, автомобіль поїхав у невідомому напрямку. Водія ж Opel Vivaro затисло в авто біля відбійника. Чоловік отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували до Коростишівської районної лікарні», – розповіла пресофіцер патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

У патрульній поліції уточнили, що вантажний автомобіль, який був учасником ДТП, виявили і встановили особу водія. Він пояснив, що просто не відчув удару ззаду, тому й поїхав далі.

«Сьогодні, близько 10-ї години, інспекторам патрульної поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду без потерпілих. Коли ж патрульні прибули на вулицю Авіаторів, то виявили вантажівку, що мала характерні пошкодження причепу з залишками фарби синього кольору. Як повідомив патрульним заявник, він не зрозумів, що вчора вночі на автодорозі Київ – Чоп трапилась ДТП за його участі, тому продовжив рух. Патрульні поліцейські оформили відносно водія вантажівки протокол за ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП та викликали слідчого», – повідомили на Facebook-сторінці патрульної поліції Житомирської області.

У пресслужбі управління ДСНС України у Житомирській області інформують, що з пошкодженого автомобіля водія діставали рятувальники. В УДСНС уточнюють, що дорожньо-транспортна пригода сталася поблизу села Великі Кошарища.

«По прибуттю на місце події з’ясувалося, що пошкоджений мікроавтобус Opel Vivaro знаходиться впритул до відбійника, який розділяє обидві протилежні смуги руху. Всередині авто у свідомості знаходився лише водій, 1983 р. н, якого затисло пошкодженими елементами конструкції передньої панелі та кермовою колонкою. Рятувальники спочатку відтягнули автівку від відбійника, а потім за допомогою гідравлічного інструменту зрізали двері біля водія. Та дістати чоловіка, не завдавши йому шкоди, не було змоги. Тому бійці ДСНС вже зсередини транспортного засобу, через задні двері, зрізали металеву перегородку між водієм та салоном, підрізали елементи сидіння, розклали його, і лише після цього рятувальникам вдалося деблокувати чоловіка. Вони обережно перенесли травмованого на ноші медиків та транспортували його до «карети» швидкої допомоги. Водія було госпіталізовано до лікувального закладу у м. Коростишів з травмами різного ступеню важкості», – розповідають у Держслужбі з надзвичайних ситуацій.

Ще одна автопригода ввечері 18 березня трапилася на «кругу» між селами Левків і Клітчин, що біля Житомира.

«Виклик надійшов о 22:13 год. На місці ДТП було виявлено транспортний засіб Mercedes-Benz та 26-річного водія, який проживає в Ізраїлі. Встановлено, що водій не впорався з керуванням, не вибрав безпечної швидкості руху та скоїв наїзд на бордюр. Внаслідок цього автомобіль отримав механічні пошкодження з матеріальними збитками», – поінформувала Тетяна Носадчук.

А на 145 кілометрі траси Київ – Ковель – Ягодин 18 березня водій автомобіля Ford Focus не впевнився в безпечності маневру та в’їхав у Honda Accord. Внаслідок ДТП обидва автомобілі отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками.

Як повідомляв Житомир.info, 19 березня 2021 року на вулиці Професора Кравченка у Житомирі автомобіль Chery Amulet, за кермом якого була водійка з ознаками сп’яніння, в’їхав у ЗАЗ, а потім – у паркан поліклініки МВС.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Київ - Чоп бус вантажівка фура  
Матеріали по темі