Здоров'я

Чи змінилась думка житомирян стосовно вакцинації та чи посприяло цьому щеплення публічних осіб. Опитування

24 March 2021, 12:47

Майже місяць у Житомирі триває кампанія з вакцинації від COVID-19. На сьогодні щеплення отримують медичні працівники, які працюють з хворими на коронавірус, сімейні лікарі та публічні особи з непріоритетних груп.

24 березня ми поцікавилися у житомирян, як наразі вони ставляться до вакцинації від коронавірусу, чи планують її робити та чи вплинуло на їх рішення щеплення публічних осіб.

«Ні, не планую. Тому що це дуже для здоров'я небезпечно, я вважаю. Це моя думка, можливо хтось зі мною не погодиться, але на цей момент я не готова її робити. Ні, не впливає, у мене є особиста думка», - ділиться Олеся.

«Поки не маю бажання, можливо зміню думку, не знаю. Не знаю, що навіть сказати, з цим коронавірусом вже замучили», - говорить Наталія.


«Плануємо і будемо вакцинуватися. Кожна людина повинна робити вакцинацію. якщо бажає бути здоровою, то треба робити вакцинація», - сказав Юрій.

«Я вже перехворіла COVID-19, мені ще довго до щеплення», - каже Софія.

«Ні. По-перше, тому що AstraZeneca, яку пропонують не відповідає своїм параметрам. По-друге, важко сказати, я вже вакцинований, знаходячись у цій атмосфері. Моя думка від публічних осіб не залежить, у мене є власна думка», - ділиться Михайло.

«Поки до мене черга ще близько не дійшла, коли вона дійде Бог його знає, по наших прогнозах через 10 років. Будемо вакцинуватися, діло у тому що вакцинація краще, ніж якась профілактика. Ці публічні, я їм не вірю чесна кажучи», - говорить Лілія.

«Поки ні, не впевнена. Говорять, що стільки людей померло, шість людей казали по телевізору після вакцинації померло. Хто знає, що воно, поки не планую», - каже Лідія.

«Так, я планую, вже записана. Зробила б й сьогодні, якби була можливість. На мене ні, у мене власна думка стосовно цього, роблять вони чи не роблять, я собі знаю, що треба зробити для себе», - каже Мая.

«Поки ні, не написано не маю можливості, планую у майбутньому, поки не має можливості я не публічна особа, не вчитель не лікар», - додала Олена.

Переглянути ефір, щодо вакцинації від COVID-19 можна тут.

Нагадаємо, що 29 січня, коли вакцини ще не було у Житомирі, Житомир.info запитував місцевих мешканців чи планують вони вакцинуватися. Опитування дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус вакцинація щеплення опитування  
Матеріали по темі