Місто

​У Житомирі хочуть демонтувати 23 білборди, сіті-лайти, банери на фасадах та рекламні стенди, розміщені самовільно

25 March 2021, 11:55

У Житомирі збираються демонтувати 23 конструкції зовнішньої реклами, які були розміщені самовільно, або без діючого дозволу.

Про це йдеться у проєкті рішення виконавчого комітету, оприлюдненому 25 березня на сайті Житомирської міської ради.

«Затвердити перелік спеціальних конструкцій зовнішньої реклами, самовільно та/або розміщених на території міста Житомира за відсутності на даний час діючого дозволу, що підлягають демонтажу згідно з додатком. Зобов'язати комунальне підприємство “Інспекція з благоустрою м. Житомира” Житомирської міської ради демонтувати спеціальні конструкції зовнішньої реклами згідно з додатком у відповідності до Порядку, чинного законодавства України. Управлінню комунального господарства міської ради виступити головним розпорядником коштів із демонтажу спеціальних конструкцій зовнішньої реклами. Рекомендувати Житомирському відділу поліції Головного управління Національної поліції в Житомирській області забезпечити громадський порядок під час демонтажу спеціальних конструкцій зовнішньої реклами», - йдеться у проєкті рішення виконкому.

До даного проєкту додається додаток з переліком з 23 конструкцій, які планують демонтувати у Житомирі.







Скріншот з проєкту рішення виконкому

Нагадаємо, 1 березня 2021 року на сайті Житомирської міської ради оприлюднили проєкт рішення виконкому про демонтаж 14 самовільно встановлених кіосків на Житньому ринку та в гідропарку. Тож власники 14 МАФів мають самостійно прибрати свої споруди, інакше їх демонтують комунальники.

Куди в Житомирі діваються демонтовані МАФи, дивіться у фоторепортажі від 12 грудня 2019 року

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама конструкція демонтаж  
Матеріали по темі