Події

На автовокзалі у Житомирі пограбували хлопця: відібрали телефон, гроші та ланцюжок

30 March 2021, 16:34

Днями оперативники кримінальної поліції Житомира викрили жителя району у пограбуванні перехожого. Подія сталася на одному з вокзалів обласного центра. Причетного до правопорушення поліцейські затримали.

Про це 30 березня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Житомирського районного управління поліції.

«Уночі 28 березня до Житомирського районного управління поліції звернувся 23-річний житель області з повідомленням про пограбування. Зі слів парубка, того вечора на території місцевого вокзалу він чекав на автобус до свого селища. У той момент неподалік компанія чоловіків розпивала спиртні напої. Один з незнайомців підійшов до заявника та запропонував приєднатися, проте, почувши відмову, не на жарт образився. Погрожуючи силою, невідомий витягнув з кишені куртки хлопця мобільний телефон, документи, гроші, відібрав ланцюжок та кинувся тікати», – йдеться у повідомленні.

Один з випадкових свідків події наздогнав чоловіка. На місце відразу ж виїхали житомирські поліцейські, які й затримали останнього у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України та доставили до районного управління для з’ясування обставин події.

Причетним до пограбування виявився 30-річний житель одного з сіл Житомирського району. Як з’ясували правоохоронці, чоловік і раніше притягувався до відповідальності за майнові злочини.

У скоєному він зізнався, проте мотивів своїх дій пояснити не зміг.

Нині житомирські слідчі продовжують встановлювати всі обставини події в рамках розпочатого за ч. 2 ст. 186 КК України (Грабіж) кримінального провадження. Відповідно до санкції статті за скоєне чоловікові може загрожувати ув’язнення терміном від 4 до 6 років.

У пресслужбі ГУНП Житомир.info уточнили, що подія сталася на центральному автовокзалі.

Як повідомляв Житомир.info, 4 березня 2021 року в центрі Житомира пограбували 29-річного чоловіка, який серед ночі присів на лавочку біля під’їзду. Невідомий ударив його та відібрав мобільний телефон. Поліцейські встановили, що правопорушення вчинив 21-річний житомирянин, який проживає неподалік місця події. У нього й вилучили чужий ґаджет.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пограбування грабіж грабіжник автовокзал телефон  
Матеріали по темі