Місто

​Камери відеоспостереження зафіксували, як на Михайлівській у Житомирі двоє хлопців порізали банери Пластового молодіжного центру

20 April 2021, 10:59

Вночі 20 квітня у Житомирі на Михайлівській двоє хлопців пошкодили пересувну експозицію Пластового молодіжного центру.

Відео інциденту опублікували на сторінці Житомирської міської ради у мережі Facebook.

«Сьогодні вночі на вулиці Михайлівській вандали понівечили плакати Пластового молодіжного центру міської ради», – йдеться у повідомленні.


У коментарі Житомир.info начальниця управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Ірина Ковальчук розповіла, що представники Пласту будуть подавати заяву до поліції.

«Ці банери були виготовлені в рамках спільного проекту управління у справах сім’ї, молоді та спорту та громадської організації «Пласт» в рамках проекту «Вони не зрадили присяг», присвяченого 109 річниці пластового руху. Ця виставка мала бути на вулиці до 10 травня, але дуже шкода, що є в Житомирі такі люди, які не цінують цю працю, не цінують волонтерство, не підтримують національно-патріотичне виховання, яке пропагує громадська організація «Пласт». Порізали саме ті банери, де зображені пластуни, які загинули під час війни і це дуже боляче на це дивитися. Я думаю, що основна частина житомирян на це відреагує негативно. Громадська організація «Пласт» буде подавати до поліції заяву про вчинення цих дій. І сподіваюсь, що ми знайдемо цих двох молодиків, які о 4 ранку займалися я вважаю, протиукраїнською діяльністю», – зазначила Ірина Ковальчук.

Нагадаємо, виставку "Не зрадили своїх присяг", присвячену до 109 річниці з дня народження пластового руху в Україні, в центрі Житомира встановили 12 квітня.

Як повідомляв Житомир.info, 15 березня у Житомирі на майдані Корольова молодик навмисно пошкодив пам’ятник Героям Небесної сотні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Пласт банери пошкодження Михайлівська камери  
Матеріали по темі