Події

​Підозрюваного у держзраді бердичівлянина взяли під варту з правом внесення 180 тис. грн застави

23 April 2021, 11:35

Під варту помістили підозрюваного у державній зраді жителя Бердичева.

Про це ввечері 22 квітня повідомила пресслужба Житомирської обласної прокуратури.

«Житомирська обласна прокуратура забезпечила розгляд клопотання про обрання підозрюваному у державній зраді жителю міста Бердичева запобіжного заходу у виді тримання під вартою», - йдеться у повідомленні.

Ухвалою Корольовського районного суду міста Житомира підозрюваному застосовано тримання під вартою з правом внесення грошової застави у розмірі 80 прожиткових мінімумів, що становить понад 180 тис. грн.

У прокуратурі нагадали, що злочинну діяльність бердичівлянина викрили 22.04.2021. Особі інкримінують злочин за ч. 1 ст. 111 КК України (вчинення державної зради, тобто діяння, умисно вчинене громадянином України на шкоду обороноздатності, державній безпеці України шляхом надання іноземній організації та її представникам допомоги у проведенні підривної діяльності проти України).

Як повідомляв Житомир.info, 22 квітня 2021 у Житомирській області викрили та затримали агента ФСБ Росії. 22-річний бердичівлянин за завданням ворожої спецслужби збирав розвідувальні дані про військові частини регіону і приватну інформацію про військовослужбовців та їхні родини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: держзрада агент ФСБ запобіжний захід застава  
Матеріали по темі