Події

​Пильна жителька селища Житомирської області допомогла затримати причетного до квартирної крадіжки і зняття коштів з чужого рахунку

25 April 2021, 11:21

Поліцейський офіцер Іршанської територіальної громади затримав молодика, причетного до ряду злочинів.

Про це 22 квітня повідомили на сторінці Поліцейські офіцери громади в Житомирській області.

«21 квітня, близько 14-ї години, до поліцейського офіцера Іршанської ТГ Вадима Бендерського звернулась місцева мешканка. Жінка повідомила, що спостерігає, як невідомий чоловік порушує громадський порядок. Поліцейський офіцер громади відреагував на інформацію та під час поверхневого огляду виявив в нього ніж. Також, під час перевірки особи на причетність до вчинення злочинів встановили: 17 квітня поточного року він вчинив крадіжку кредитних карток із помешкання жительки смт Іршанськ, зняв з них кошти на суму 6 тисяч гривень», - йдеться у повідомленні.

Правопорушник у вчиненні зазначених злочинів зізнався.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка вказані факти задокументувала.

«Вирішується питання щодо відкриття кримінальних проваджень за ч.2 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ч.1 ст. 185 (крадіжка) та ч.1 ст. 357 (викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) Кримінального кодексу України», - повідомили в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 20 квітня 2021 на міському ринку в Коростишеві 53-річна жінка наздогнала і здала поліції грабіжницю, яка поцупила з її сумки гаманець.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Іршанськ крадіжка ніж офіцер громади  
Матеріали по темі