Події

​Поблизу села в Житомирській області ВАЗ виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з Volkswagen: троє людей травмовані

29 April 2021, 17:22

На 52 км автодороги Ставище – Ружин поблизу с. Квітневе Житомирського району 28 квітня зіштовхнулись ВАЗ та Volkswagen. У результаті ДТП троє чоловіків отримали травми.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 28 квітня близько 18:10. Попередньо, водій автомобіля ВАЗ, 34-річний житель Попільнянської територіальної громади, рухаючись автодорогою, виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з автомобілем «Volkswagen» під керуванням 37-річного жителя смт Попільні. У результаті ДТП травми отримали водій та двоє пасажирів ВАЗівки віком 40 та 28 років, всі місцеві жителі», – йдеться у повідомленні.

Поліцейські розпочали досудове розслідування за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Нині триває встановлення всіх причин та обставин події.

У пресслужбі ДСНС у Житомирській області зазначають, що рятувальники надавали допомогу у транспортуванні до карети швидкої допомоги двох постраждалих внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, що сталася поблизу с. Квітневе Житомирського району.

Як повідомляв Житомир.info, 27 квітня у Житомирській області ZAZ злетів з траси та перекинувся: троє травмованих.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Попільня ВАЗ поліція травмовані  
Матеріали по темі