Влада

​До Житомирської області приїде делегація Комітету ВР з питань соціального захисту прав ветеранів, візит обійдеться бюджету в 32 тисячі

30 April 2021, 12:05

До Житомирської області 13 -14 травня приїде делегація Комітету Верховної Ради України з питань соціального захисту прав ветеранів. Члени делегації відвідають підприємства в Новограді-Волинському, Баранівці та Житомирі, візьмуть участь у засіданнях круглих столів та екскурсіях. Обласному бюджету перебування делегації обійдеться у 32 тисячі гривень.

Відповідне розпорядження голови Житомирської обласної ради «Про забезпечення перебування делегації Комітету Верховної Ради України з питань соціального захисту прав ветеранів у Житомирській області» від 23 квітня опублікували на сайті облради.

«Забезпечити 13-14 травня 2021 року перебування у Житомирській області делегації Комітету Верховної Ради України з питань соціального захисту прав ветеранів. Затвердити план перебування делегації…Затвердити кошторис витрат на перебування делегації», – йдеться у розпорядженні.


Скріншот з розпорядження голови облради

У додатку 1 розписаний план візиту делегації. 13 травня свій візит члени комітету розпочнуть з Новограда-Волинського покладанням квітів до Меморіалу загиблим учасникам антитерористичної операції, потім відвідають фабрику «Леся», візьмуть участь у засіданні круглого столу та поїдуть у Баранівку до ТОВ «Органік Мілк». 14 травня делегація перебуватиме у Житомирі: відвідають міський центр зайнятості, ще одне засідання круглого столу, зустрінуться з пресою, ознайомляться з роботою Житомирського маслозаводу «РУДЬ» і наостанок – екскурсія в музеї космонавтики.

На організацію перебування делегації Комітету в Житомирській області з бюджету планують витратити 32 тисячі гривень.

Транспортне обслуговування та харчування учасників заходу обійдуться в 20 тисяч, на воду витратять 3000 грн, дезінфікуючі засоби обійдуться в 1500 грн, маски та рукавички в 2500 грн, на 2000 тисячі закуплять квітів, 1000 витратять на канцтовари і 2000 на друковані матеріали.


Скріншот з розпорядження голови облради

На сайті Комітету Верховної Ради України з питань соціального захисту прав ветеранів зазначено, що кількісний склад Комітету – 9 народних депутатів. Зазначимо, що серед них немає нардепів від Житомирської області.

Скріншот з сайту Комітету

Також на сайті Комітету розміщено повідомлення про те, що «13-14 травня 2021 року Комітет планує провести два засідання «круглого столу» у Житомирській області».

«У робочій поїздці візьмуть участь народні депутати України – члени Комітету, представники центральних органів виконавчої влади, Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Державного центру зайнятості, сторін соціального діалогу, громадських організацій, засобів масової інформації тощо. Вищевказані заходи організовані з метою вдосконалення законодавчих механізмів щодо сприяння зайнятості населення, створення умов для активного пошуку роботи безробітними, підвищення конкурентоспроможності осіб на ринку праці, професійної орієнтації та професійного навчання, стимулювання діяльності роботодавців, спрямованої на створення нових робочих місць та працевлаштування безробітних, створення умов для самозайнятості населення та підтримки підприємницької ініціативи, сприяння забезпеченню молоді першим робочим місцем, вдосконалення існуючої моделі соціального діалогу, розширення кола соціальних суб’єктів, залучених до процесу досягнення узгоджених соціальних цілей та іншого», – йдеться у повідомленні.

Скріншот з сайту Комітету

Як повідомляв Житомир.info, 23 березня 2018 року в Житомирській облдержадміністрації відбулося виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань бюджету.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Комітет делегація облрада кошторис розпорядження  
Матеріали по темі