Влада

На посаду начальника управління по зв’язках з громадськістю Житомирської міськради претендують троє осіб

5 May 2021, 16:08

На посаду начальника управління по зв’язках з громадськістю (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника) претендують троє осіб. Саме стільки людей подали документи на конкурс, оголошений на початку квітня 2021 року.

Про це у коментарі Житомир.info 5 травня повідомила начальниця відділу кадрів та з питань служби в органах місцевого самоврядування Житомирської міської ради Наталія Хабарова.

Документи від претендентів приймалися до 30 квітня.

«Подали документи три особи. Дата проведення конкурсу наразі не визначена», – поінформувала Наталія Хабарова.

Прізвища претендентів вона не назвала, однак Житомир.info вдалося знайти дві декларації кандидатів на посаду начальника управління по зв’язках з громадськістю міської ради: Сергія Мельника та Ольги Грищенко. В розділі «Доходи, у тому числі подарунки» зазначено, що основним місцем роботи Сергія Мельника є Державна установа «Житомирська виправна колонія (№4)», а Ольги Грищенко – Управління Державного агентства рибного господарства у Житомирській області.

З власних джерел Житомир.info стало відомо, що на посаду начальника управління по зв’язках з громадськістю міської ради претендує і Віра Рачковська-Долгих, яку 6 квітня 2021 року мер Сергій Сухомлин призначив своєю радницею.

Зазначимо, що управління по зв’язках з громадськістю хочуть перейменувати в управління інформаційної діяльності, промоції та зв’язків із громадськістю.

Нагадаємо, з 15 березня 2021 року Олександра Стежко звільнилася з посади начальника управління по зв’язках з громадськістю Житомирської міськради та повернулася на роботу в обласну раду.

Як повідомляв Житомир.info, 22 серпня 2017 року мер Сергій Сухомлин підписав розпорядження про призначення Ольги Приходченко на посаду начальника управління по зв’язках з громадськістю «на час знаходження у відпустці для догляду за дитиною Рибак А.В.». Згодом Приходченко пішла у декретну відпустку, а виконком Житомирської міської ради 16 січня 2020 року знову оголосив конкурс на посаду начальника управління по зв’язках з громадськістю міської ради (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника), на конкурс подали документи семеро кандидатів. Олександра Стежко була призначена на посаду начальника управління по зв’язках з громадськістю 11 березня 2020 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада вакансія пресслужба конкурс  
Матеріали по темі