Місто

Інформація про зміни руху громадського транспорту Житомира 9 травня

7 May 2021, 13:12

Під час триденних травневих вихідних у Житомирі будуть зміни руху громадського транспорту лише 9 травня.

Про це 7 травня повідомило у Facebook управління транспорту і зв'язку Житомирської міської ради.

«Інформуємо, що громадський транспорт у святкові, вихідні дні 8-10 травня працюватиме у звичайному режимі. Відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради від 29.04.2021 №427 9-го травня буде припинено рух транспорту по Західному шосе. Автобусний маршрут №44 курсуватиме до Гідропарку, №11 до вул.Соснової. Крім того, 9-го травня буде організовано роботу тролейбусного маршруту №5 «Гідропарк-площа Перемоги» з інтервалом руху до 10 хв», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, заступник мера Житомира Сергій Кондратюк нагадав про обмеження, які будуть діяти у поминальну неділю, 9 травня: у цей день рух до кладовища на Корбутівці буде обмежено, а на територію цвинтаря пускатимуть лише пішоходів та катафалки.

Як повідомляв Житомир.info, з 7 по 9 травня 2021 року в Житомирі вшановуватимуть пам’ять загиблих у Другій світовій війні: відзначити День пам’яті та примирення планується урочистим покладання квітів, а 9 травня організують перевезення ветеранів від майдану Перемоги до Монумента Слави.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: транспорт 9 травня гідропарк  
Матеріали по темі