Події

Неподалік Житомира побилися голова дачного кооперативу та власниця ділянки, поліція отримала дві заяви

13 May 2021, 11:33

У Житомирському районному управлінні поліції 11 травня було зареєстровано 3 факти нанесення тілесних ушкоджень. В одному випадку конфлікт виник через жінку, а у іншому – члени дачного кооперативу сперечалися через несплату відповідних внесків.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«Так, 11 травня до Житомирського районного управління поліції звернувся 37-річний місцевий житель, який повідомив про конфлікт з нинішнім співмешканцем його колишньої дружини. З’ясувалось, що словесна суперечка між чоловіками швидко перейшла у сутичку. За словами, заявника, 38-річний опонент наніс йому тілесні ушкодження, ступінь тяжкості яких нині встановлює судово-медична експертиза», – йдеться у повідомленні. У пресслужбі поліції Житомир.info уточнили, що конфлікт між чоловіками стався у Житомирі.

Вирішення організаційних питань в одному з дачних кооперативів на території Оліївської громади також завершилось бійкою. Питання сплати членських внесків виявилося настільки суперечливим, що сутичка виникла між 63-річною головою кооперативу та 37-річною власницею ділянки. Згодом обидві жінки написали заяви до поліції про спричинення одна одній тілесних ушкоджень. Тож нині розпочато розслідування цих обставин.

Призначено відповідні експертизи. Попередня правова кваліфікація названих діянь – умисне легке тілесне ушкодження. Відповідно до ст. 125 Кримінального кодексу України за такі вчинки визначено покарання від штрафу до двох років обмеження волі.

Як повідомляв Житомир.info, 11 травня 2021 року до лікарні потрапив 35-річний житель селища Черняхів Житомирської області. Медики діагностували у нього черепно-мозкову травму. За попередньою інформацією, тілесні ушкодження він отримав у результаті раптового вуличного конфлікту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бійка побиття тілесні ушкодження дача дачний кооператив внески  
Матеріали по темі