Фоторепортаж

​Квіткові, яскраві та романтичні: топ-ідей весняних фото у Житомирі

13 May 2021, 11:40

Весна - час, коли ми пробуджуємося і перероджуємося разом з природою. Все зеленіє і розквітає. І звісно ж, щовесни хочеться нових гарних фото на пам’ять чи для соцмереж. Вже традиційно колектив Житомир.info підбирає та випробовує на собі найяскравіші ідеї для фото та селфі у Житомирі.

Локаціями ми обрали сквери у центрі та Шодуарівський парк.

Весною так хочеться вийти з приміщення на природу, тож гарною ідеєю буде за можливістю облаштувати собі тимчасове робоче місце на природі. Це не лише допоможе надихнутися на нові ідеї, але й дасть змогу зробити нові весняні фотографії та селфі.

Весна - найромантичніша пора року. Порадуйте свою пару імпровізованою фотосесією у квітучих деревах. І найголовніше - для таких фото не потрібно далеко їхати, адже квітучі дерева зараз можна знайти майже у кожному дворі

Головне у парних фотографіях – щирі емоції. Веселіться та не стримуйте себе.

Звісно, головний атрибут весняних світлин - перша зелень і квіти.

Можна зробити гарні портретні світлини лежачи, обравши фотом соковиту зелену траву і квіти. Можна зробити фото як зверху, так і з боку. Одна і та ж локація матиме зовсім інший вигляд.

Прикрасять соцмережі портретні світлини у ніжному квіті яблунь, вишень та груш. Рекомендуємо для таких фото надягати світлий одяг з мінімумом контрастних елементів.

Звичайні фото у весняному сквері створять ніжний настрій. Головне – зачекати ранкового чи вечірнього світла, або робити фото у тіні.

Квітучі кульбабки - можливість сплести яскравий сонячний вінок для весняного образу.

Інший варіант “кульбабових” фото - обрати їх яскравим фоном і для фото розміститися на галявині з кульбабками. Романтичний чи класичний одяг також вдало доповнять образ.

Також свої соцмережі можна поповнити квітковими фото на фоні своїх буднів. Білі кеди та джинси у кадрі виграшно підкреслять весняні квіти.

Весна не лише романтична, але й спортивна пора. Тож не забудьте зробити кілька фото чи селфі на стадіоні чи на пробіжці.

І на останок - спортивна весняна ідея від нашого оператора. Можна не лише зробити гарне фото, але й покращити свою фізичну форму, повправлявшись у стрибках вгору.

Тож, фотографуйтеся та відмічайте нас у Інстаграмі на своїх весняних фото!

Топ-ідей для осінніх фото в Житомирі дивіться тут, а зимових - тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фото весна ідеї  
Матеріали по темі