Події

​Поліція просить допомогти розшукати 23-річного житомирянина та 37-річну жительку Коростеня, які пішли з дому та не повернулись

14 May 2021, 13:12

Поліцейські та родичі розшукують безвісно зниклого 23-річного Андрія Павленка з Житомира, який пішов з дому 30 квітня і не повернувся та 37-річну Галину Прищепу з Коростеня, яка зникла 13 травня.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Поліцейські відділу №1 Житомирського районного управління ГУНП розшукують Павленка Андрія Юрійовича, 06.01.1998 р.н., який 30 квітня 2021 р. пішов з будинку родичів у с. Глибочиці Житомирського району та донині його місце перебування невідоме. Розшук чоловіка триває», – йдеться у повідомленні.

Прикмети Андрія Павленка: на вигляд 23-25 років, зріст 170-175 см, худорлявої тілобудови, волосся темне коротке.

На момент зникнення був одягнений у чорну куртку, червоні шорти з синіми вставками, чорні кеди, при собі мав рюкзак чорного кольору.

Особливі прикмети: має татуювання на обличчі під обома очима та у вигляді напису – на лівій руці, шрами на шиї з обох сторін, шрами від порізів на руках і на животі.

«Також поліцейські Коростенського районного управління ГУНП розшукують Прищепу Галину Іванівну, 1984 р.н., яка увечері 13 травня пішла з дому та донині її місце перебування невідомо», – повідомляють на сайті поліції.

Прикмети Галини Прищепи: на вигляд близько 35-38 років, зріст 170 см, середньої тілобудови. Через хворобу жінка може не йти на контакт з оточуючими.

На момент зникнення була одягнена у кофту та спідницю чорного кольору, чорні чоботи.

Як повідомляв Житомир.info, 12 травня житель Житомирської області, якого розшукували поліцейські та родичі, через добу сам повернувся додому.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук Павленко Прищепа поліція  
Матеріали по темі