Події

На трасі Київ – Чоп у Житомирській області фура знесла відбійник та перегородила одну смугу руху

19 May 2021, 09:59

На трасі Київ – Чоп у Житомирській області фура врізалася у колесовідбійник.

Про це 19 травня Житомир.info повідомив читач.

«ДТП одразу за коростишівською об'їзною в напрямку Києва. Мабуть, трапилася уночі», – розповів читач.


Відео читача

У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області в коментарі Житомир.info підтвердили інформацію про дорожньо-транспортну пригоду та зазначили, що сталася вона пізно ввечері 18 травня.

«Так, о 22:10 год. 18 травня надійшло повідомленні про ДТП без травмованих на 101 кілометрі автодороги М-06 Київ –Чоп. За місці події з’ясувалося, що водій, 1980 року народження, керуючи транспортним засобом Scania зі спеціалізованим напівпричепом Lambert та рухаючись зі сторони Києва в напрямку Житомира, не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху та скоїв зіткнення з колесовідбійником, після чого виїхав на смуги зустрічного руху», – розповіла пресофіцер патрульної поліції Тетяна Носадчук.

ДТП минулася без травмованих. Станом на 9:00 год. 19 травня рух транспорту був ускладнений та здійснювався однією смугою.

Як повідомляв Житомир.info, 17 травня на трасі Житомир – Київ, поблизу Кмитова, сталося загоряння колеса вантажівки, через що довелось на деякий час частково обмежити рух в напрямку Києва. Рано-вранці 18 травня в зазначену вантажівку врізалася інша фура.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Київ - Чоп фура вантажівка відбійник  
Матеріали по темі