Події

Слідчі шукають свідків ДТП поблизу Житомира, в якій загинув 35-річний мотоцикліст

24 May 2021, 11:08

Слідчі встановлюють очевидців та свідків смертельної дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася ввечері 8 травня 2021 року поблизу села Довжика Житомирського району.

Інформацію про це 24 травня оприлюднили на сайті ГУНП у Житомирській області.

У поліції нагадують обставини ДТП: близько 19:50 год. 8 травня на 5 км автодороги Київ – Чоп у Житомирському районі внаслідок зіткнення легковика з мотоциклом загинув водій двоколісного транспортного засобу.

«На автошляху відбулося зіткнення автомобіля Ford Focus, за кермом якого перебував 40-річний житель м. Рівного, та мотоцикла Ventus під керуванням 35-річного жителя Київщини, який виїхав на автодорогу з прилеглої. Унаслідок ДТП мотоцикліст отримав травми, що виявились несумісними з життям», – йдеться у повідомленні.

Нині триває встановлення всіх обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Громадян, які були свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, проїздили повз та мають записи з відеореєстратора, володіють іншою інформацією, що може бути важливою для слідства, просять звернутися безпосередньо до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Житомирській області за адресою: м. Житомир, вул. Старий Бульвар, 5/37 або зателефонувати за номером (0412) 407-431 чи на спецлінію «102».

Як повідомляв Житомир.info, 8 травня 2021 року в селі Антопіль Андрушівської міської громади Житомирської області автомобіль ВАЗ врізався в дерево. Загинули двоє людей – 48-річний водій та 15-річний пасажир.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія мотоцикл мотоцикліст Довжик  
Матеріали по темі