Події

У Житомирській області ГАЗель придавила чоловіка, який її ремонтував, травмованого з-під авто витягали рятувальники

27 May 2021, 17:03

У селищі Іршанськ (колишній Хорошівський район, нині – Коростенський) Житомирської області 27 травня рятувальники деблокували чоловіка, якого придавив автомобіль. Мікроавтобус зіскочив з опор, коли власник ремонтував його. Постраждалого передали медикам швидкої допомоги.

Про це повідомляє Коростенська райдержадміністрація з посиланням на інформацію начальника Коростенського районного управління ГУ ДСНС України у Житомирській області Сергія Рудзіка.

«27.05.2021 о 12:53 року на ОКЦ Головного управління ДСНС України у Житомирській області надійшло повідомлення, що в смт Іршанск вул. Лісна 1а, Коростенського району під час ремонту власного автомобіля ГАЗель відбулося зміщення авто з опор на власника», – йдеться у повідомленні.

О 12:54 год. на місце полії було направлене відділення 28 ДПРП смт Іршанськ, яке деблокувало потерпілого з-під автомобіля та передало працівникам швидкої допомоги. Потерпілого доправили в приймальне відділення лікарні смт Хорошів.

Як повідомляв Житомир.info, 9 січня 2021 року в селі Карвинівка Житомирської області місцевий житель загинув, ремонтуючи автомобіль: транспортний засіб зіскочив із домкрату і придавив чоловіка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: нещасний випадок невиробничий травматизм травматизм травмування Іршанськ  
Матеріали по темі