Новини компаній

Як дізнатися відстань між містами

2 June 2021, 17:56

Кожному туристу, кур’єру, бізнесмену, таксисту або звичайній людині, якій треба поїхати з одного населеного пункту до іншого, дуже важливо знати точну відстань між містами, які він збирається відвідати. А ось, наприклад, якщо туристи за один день хочуть побувати у кількох містах, то ця інформація буде для них надважливою, адже вона допоможе правильно спланувати маршрут, обрати транспорт та розподілити час. І зробити це досить просто – треба лише скористатися сайтом 2markers. Він дозволяє всього в кілька кліків дізнатися відстань між будь-якими містами нашої планети.

Як користуватися сайтом 2markers

На головній сторінці 2markers ви побачите рядочки, в які необхідно вписати, між якими містами відстань ви хочете дізнатися:

  • звідки плануєте виїжджати;
  • куди прибуваєте;
  • через яке місто хочете прокласти свій маршрут.

Так, наприклад, щоб дізнатися відстань Київ Одеса через Харків, потрібно в перший рядок (звідки) вписати «Київ», в другий (куди) – «Одеса» і в третій (через) вписати «Харків». Після цього необхідно натиснути на символ лупи – пошук, і вже за секунду система видасть вам відстань у кілометрах між вказаними містами.

Яку корисну інформацію можна дізнатися на 2markers

Інформаційний сайт 2markers дозволяє дізнатися відстань між містами по прямій лінії та по автомобільних дорогах у кілометрах та в милях. Також на сайті вказується орієнтовна кількість годин, що знадобиться, аби здолати вказану відстань на автомобілі.

Окрім цього, 2markers пропонує дізнатися:

  • Схему проїзду на карті. Ввівши назву міст, між якими треба прокласти відстань, ви побачите додатково і карту, на якій синьою лінією буде прокладено маршрут. Рухаючи маркери, ви зможете прокласти новий маршрут саме через ті місця на карті, які вам потрібні.
  • Відстань на літаку. Маршрут, яким літак може здолати відстань між вказаними містами, позначається на карті сірою лінією.
  • Час польоту. На сайті також буде вказано час, за який літак подолає відстань між містами (так, наприклад, якщо літак летітиме зі швидкістю 750 км за год., то подолає відстань Київ – Одеса за 35 хвилин.
  • Напрямок руху. В усіх містах України рух – правосторонній, але якщо ви захочете дізнатися відстань між містами в різних країнах, то рух може бути і правостороннім.
  • Різниця у часі. Усі міста України – в одному часовому поясі, але якщо ви оберете міста на різних континентах, між ними буде різниця в часі, яка обов’язково відобразиться на сайті 2markers.
  • Інформація про те, скільки часу потрібно, аби здолати відстань між містами на різних видах транспорту: велосипедом, поїздом, автомобілем, літаком.
  • Ціна поїздки. На сайті додатково є калькулятор, за допомогою якого можна розрахувати вартість палива, коригуючи відстань, витрати палива на 100 км, об’єм бака машини та вартість 1 літра палива.

2markers – простий та зручний сайт, що дозволить вам дізнатися точну відстань між містами та час, який знадобиться, аби здолати цю відстань на різних транспортних засобах.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: відстань між містами туризм турист подорож  
Матеріали по темі