Фоторепортаж

Квіти, скошені газони, автостоянки: який вигляд мають внутрішні двори житомирських поліклінік. Фоторепортаж

3 June 2021, 09:34

Коли ми хворіємо і лікуємося у поліклініках, зазвичай ми звертаємо увагу лише на передній фасад, проте на внутрішні двори ми рідко потрапляємо і задні фасади не бачимо. Житомир.info вирішив подивитися, який вигляд має «інша» сторона поліклінік.

Поліклініка для дорослих на Лесі Українки, яка є підрозділом КП «Лікарні №2 імені В.П,Павлусенка». Тут дуже чисто, хоча і старе асфальтне покриття, у дворі квітують іриси, є запарковані автомобілі та мотоцикл. Територія огороджена парканом, але ворота відкриті.

Поліклініка на вулиці Святослава Ріхтера є підрозділом КП «Дитяча лікарня імені В.Й. Башека». Територія навколо будівлі відкрита, парканів немає, у дворі за приміщенням поліклініки запарковані транспортні засоби, стіни «прикрашають» різні написи.

Поліклініка для дорослих на вулиці Велика Бердичівська належить КП «Лікарня №1». Внутрішній двір має ворота, які вдень відкриті, дворик чистий та засаджений квітами, є кілька припаркованих автомобілів та невеличкі будівлі. Нагадаємо, що в квітні цього року нежитлові приміщення в дворі поліклініки загальною площею 162 кв.м. були приватизовані шляхом викупу орендарем – громадською організацією «Вітрила Житомирщини».

Поліклініка на Польовому майдані, 2 розділена на два крила – для дітей та для дорослих. Територія за будівлею огороджена парканом і ворота закриті, проте зовнішній дворик виглядає чистим, тут є кілька малих скульптур з дерева, клумби з шин, лавки і автостоянка.

Фотоекскурсію по території костелу на вул.Театральна дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліклініка  
Матеріали по темі