Місто

Круті враження та насолода від компанії «Рудь»

5 June 2021, 21:14

Неймовірні емоції, смачне морозиво та крутезне свято подарував жителям і гостям Житомира український лідер у виробництві морозива ― компанія «Рудь»!

Цьогорічний Фестиваль Морозива переніс усіх учасників в атмосферу дитячого дива. Всі змогли вдосталь поласувати найсмачнішим морозивом і взяти участь у драйвових розвагах та цікавих майстер-класах. Свято вже стало для багатьох українських сімей традицією, щороку його очікують з великим нетерпінням.

Механіка участі у розвагах була дуже простою: при купівлі 1 будь-якого морозива, відвідувачі отримували 1 квиток на улюблений атракціон. Більше морозива — більше вражень!

Новинкою свята став квест-формат, який дозволив учасникам не лише долучитися до виконання цікавих завдань, а й отримати мегаподарунки.

Упродовж всього Свята Морозива відвідувачів було чимало. Діти, та й дорослі, з насолодою ласували морозивом, брали участь у різних конкурсах та розвагах, а головне спілкувалися та багато сміялися. Тож компанії «Рудь» вдалося провести захід на «100% святково».

Президент компанії «Рудь» ― АТ «Житомирський маслозавод» — Петро Рудь: «Свято Морозива від компанії «Рудь» постійно вдосконалюється. Цього року воно переформатувалося у масштабний Фестиваль. Також ми збільшили кількість атракціонів, нових майстер-класів та підготували велике різноманіття розваг, щоб якнайкраще відповідати гаслу «Рудь» ― це завжди любов! Вірю, що кожен гість святкування, незалежно від віку, отримав максимум задоволення. Ми щиро вдячні кожному за довіру. Обіцяю, що ТМ «Рудь» й надалі працюватиме над тим, аби залишатися фаворитом наших маленьких та дорослих поціновувачів морозива».

Подробиці щодо Свята Морозива на сайті: svyato.rud.ua

Пресслужба АТ «Житомирський маслозавод» – компанія «Рудь»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Свято морозива морозиво "Рудь"  
Матеріали по темі