Фоторепортаж

​Демонтована плитка та розмальовані альтанки: який вигляд має набережна у житомирському парку. Фоторепортаж

7 June 2021, 15:09

На початку червня на набережній у парку демонтували плитку біля велодоріжок. Представник підрядника коментувати ситуацію не захотів, бо об'єкт ще не зданий і можуть бути зміни, але запевнив, що все, що робиться у рамках проєкту.

Люди, які часто відпочивають на набережній, говорять, що ймовірно це тому, що плитка “гуляла” після зими.

Зараз роботи тривають і частину плитки вже переклали.

Відсутність плитки та будній день не заважає людям спускатися до набережної та відпочивати. Деякі відпочивальники залишають по собі гори сміття та написи у альтанках.

Нагадаємо, у січні 2019 року в інтерв’ю мер Житомира Сергій Сухомлин розповідав, що заплановані роботи на набережній у Житомирі переможець тендеру «Фаворит ОПТ» має завершити до 1 вересня поточного року. У червні 2019 року підрядники розповіли та показали, як проходить реконструкція набережної в житомирському парку. Управління капітального будівництва Житомирської міської ради 28 листопада повідомило про намір доплатити підряднику за реконструкцію набережної ще 16 млн 958,6 тис. грн: додаткові роботи мають бути виконані до кінця 2020 року. У січні 2020 року укладали плитку та готували фундамент під майданчик. А 30 березня начальник управління капітального будівництва Житомирської міської ради В’ячеслав Глазунов розповів журналісту Житомир.info, що будівельні роботи на набережній у житомирському парку культури та відпочинку імені Гагаріна на завершальному етапі. За його словами, через негоду підрядник відставав від графіка, але до кінця травня всі роботи будуть завершені.

Гортайте слайдер та дивіться, який вигляд має набережна у парку в обідній час.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: набережна плитка демонтаж  
Матеріали по темі