Здоров'я

Лікарі медичного центру «Відновлення» розповідали тренерам, як уникнути травм при заняттях спортом

7 June 2021, 18:00

Лікарі медичного центру «Відновлення» провели семінар «Партнерство заради здоров’я. Як уникнути травм при заняттях спортом» для тренерів, аматорів та професійних спортсменів.

Серед спікерів провідні спеціалісти центру: лікар вертебролог Олексій Казаков, лікар ортопед-травматолог Олександр Степанов та вертебролог, ортопед-травматолог Іван Ковальчук.

Лікарі розповіли про типові помилки під час тренувань, пояснили, чому відбувається травмування та як їх запобігти. Після семінару - неформальне спілкування зі спеціалістами.


Також серед учасників семінару розіграли кілька сертифікатів на послуги центру.

«Дуже багато ноу-хау презентували, дуже класний супермагніт, апарат, сам хочу його спробувати. Дуже несподівано для мене, що виграв сертифікат, тому з понеділка піду, запишуся і протестую його на собі», - каже тренер Володимир.

«Мені доводиться у своїй роботі реабілітувати людей, які травмуються в тренажерній залі й в повсякденному житті, тому що їхнє тіло не підготовлене. Все, що з цим пов'язано мені цікаво і я дуже задоволена, що саме центр «Відновлення» підіймає такі питання», - ділиться тренерка Надія.

Співзасновник медичного центру «Відновлення» Матвій Хренов зазначає: важливо, щоб люди займались спортом, але робили це правильно.

«Спортивна медицина для нас - один з важливих напрямків в роботі бізнесу, але цей захід не був комерційним. Ми часто в роботі стикаємося з тим, що люди, які є тренерами або просто займаються спортом - на даний час спортом займатись стає модно - але люди не мають базових гігієнічних знань, але я б вважав, що базових знань про здоров’я і тіло. Тренери не всі мають професійну освіту і не так заглиблюються в питання медицини, не так заглиблюються в питання, як правильно робити вправи, в який момент тобі болить не через тренування, а тому що виникла проблема», - розповідає співзасновник медичного центру «Відновлення» Матвій Хренов.

В планах медичного центру «Відновлення» продовжувати у такому форматі діалог із спортсменами та ділитися знаннями.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Відновлення Хренов медичний центр  
Матеріали по темі