Культура

Цьогоріч фестиваль «Майстерня міста» у Житомирі триватиме три дні, головна локація «переїде» на майдан Замковий

10 June 2021, 11:00

Наприкінці червня у Житомирі проведуть уже традиційний фестиваль «Майстерня міста». Цьогоріч головна локація проведення щорічних заходів знову «переїде»: облаштують її на майдані Замковому.

Проєкт рішення виконкому Житомирської міської ради «Про проведення заходу «Майстерня міста Житомир 2021: ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ 6.0» 10 червня оприлюднили на сайті міськради.

«З метою залучення ініціативних груп мешканців міста та громадських об’єднань до впровадження ініціатив, що спрямовані на досягнення цілей, визначених Концепцією інтегрованого розвитку м. Житомира до 2030 року, розробленої в рамках проекту «Інтегрований розвиток міст України» за фінансової підтримки Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань (SECO), Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) (…) виконавчий комітет міської ради вирішив:
Провести 24-26 червня 2021 року (виділено редакцією) захід «Майстерня міста Житомир 2021: ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ 6.0» в Житомирській міській територіальній громаді та затвердити план проведення заходу», – йдеться у проєкті рішення.

Відповідно до плану заходів, який наведений у додатку до проєкту рішення, головною локацією «Майстерні міста» стане майдан Замковий, 1 (майданчик перед Житомирським обласним краєзнавчим музеєм). Також окремі заходи в рамках фестивалю будуть організовані на вулицях Михайлівській, Пушкінській (Водонапірна Вежа), у гідропарку, та на вулиці Крошенській.



Скріншоти з додатку до проєкту рішення виконкому

Як повідомляв Житомир.info, в 2018 році захід «Майстерня міста» у Житомирі проходив на вулиці Пушкінській в червні. 2019 року четвертий урбан-фестиваль «Майстерня міста» стартував у парку ім.Гагаріна 6 червня й тривав чотири дні. У 2020 році головна локація проведення щорічних заходів «переїхала» з центру міста до гідропарку, де облаштували громадський простір «Зелений театр». Заходи тривали упродовж тижня – з 21 по 27 вересня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Майстерня міста фестиваль проєкт рішення виконком  
Матеріали по темі