Новини компаній

​Переваги та особливості вибору пам'ятників на двох

11 June 2021, 17:03

Найстрашніше втрати близької людини для кожної сім'ї може бути лише втрата двох родичів. Щоб увічнити пам'ять про них і підкреслити близькість двох покійних, багато родичів встановлюють на могилах подвійні надгробки. Вони символізують любов і повагу померлих за життя, їх зв'язок, який залишається з ними навіть після смерті.

Чому варто встановлювати подвійні пам'ятники?

Сучасні пам'ятники на двох мають цілий ряд переваг, до яких слід віднести:

  • застосування подвійних надгробків дозволяє фахівцям створити неповторну меморіальну композицію;
  • покупка навіть складного у виконанні подвійного пам'ятника обійдеться дешевше придбання двох одинарних надгробків;
  • використання подвійних пам'ятників дозволяє заощадити місце, що дуже важливо на окремих кладовищах.

C:\1.jpg

Крім цього, пам'ятники на двох роблять відвідування кладовища більш комфортним для родичів. Літнім людям набагато зручніше прийти на могили, розташовані поруч.

Як вибрати пам'ятник на двох?

При покупці подвійного надгробку дуже важливо приділити увагу найбільш важливим критеріям:

  • матеріал - сучасні пам'ятники на двох виготовляються з граніту і мармуру. Найбільш популярний серед покупців - граніт. Цей камінь вирізняється високою міцністю, стійкістю до вологи і УФ-променів, естетичністю і довговічністю;
  • розміри - якщо поруч з місцями поховань родичів будуть встановлюватися лава і столик, краще вибрати надгробки менших розмірів. Якщо ж монтаж додаткових елементів не планується, можна встановити більшу подвійну стелу;
  • форма - пам'ятники на двох бувають горизонтальними, вертикальними або фігурними, у вигляді скульптури. Найпривабливіший варіант - горизонтальні надгробки. На них можна розмістити велику кількість інформації про кожного з покійних членів сім'ї.

C:\2.jpg

Також варто заздалегідь визначитися з оформленням пам'ятника. Досвідчені майстри можуть нанести на поверхню плит будь-яке гравіювання, використовуючи строгий стиль або лист із вензелями. Портрети померлих можуть розташовуватися посередині або окремо на кожній з плит. Для перенесенні знімку використовується гравіювання або фото в склі.

Подвійні пам'ятники від компанії ArgestStone

Щоб пам'ятники на двох служили якомога довше, необхідно використовувати тільки найкращі матеріали для їх виготовлення. Виробнича компанія ArgestStone пропонує покупцям надгробки з високоякісного граніту, який не втрачає своїх якостей протягом десятиліть.

ArgestStone маєі великий асортимент вже готових подвійних пам'ятників, а також може виготовити оригінальний авторський проєкт, втіливши в реальність всі ідеї та побажання покупців.

Консультанти компанії допоможуть визначитися з дизайном стели і способом її обробки. Гарантія на кожну пам'ятку становить 10 років.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пам’ятник  
Матеріали по темі