Місто

​ У Житомирі через погоду не завершили роботи на вулиці Ріхтера, але вже зняли асфальт на Хлібній

14 June 2021, 16:36

У Житомирі триває ремонт вулиці Святослава Ріхтера. До цього часу вже мали укласти асфальтне покриття, але через дощі є затримка в роботі.

«На суботу, неділю планувалося асфальтування тротуарів і другої частини, але останні тижні у нас практично щодня злива. Модифікований асфальт і всі технічні рішення, які були закладенні в цю роботу, неможливо виконати при таких погодних умовах. Тому, трохи відстроковується, але роботи проводяться, люди працюють. Два-три дні, ловимо погоду, все висихає, бітумна емульсія і асфальтуємо», - говорить заступник Житомирського міського голови Олександр Шевчук.


Частину робіт можна виконати незалежно від погодних умов, тому паралельно ремонт розпочали на вулиці Хлібніій. Зокрема, на ділянці від вулиці Грушевського до вулиці Домбровського зняли шар асфальту.

«Паралельно взяли вулицю Хлібну, щоб не стояти. Там зранку виставляються всі дорожні люки, бетонують. Сьогодні погода, можливо, й придатна для асфальтування, але ризикована, тому що там об'єм треба тягти одним шаром, це близько до тисячі тонн асфальту. Сьогодні запустити завод на ризик, піде дощ і цей асфальт не буде куди діти. До 60 люків на вулиці Хлібній. Зараз вулиця Хлібна від Грушевського до Київської - закінчена ділянка, наступний етап - від вул. Грушевського до Домбровського», - сказав Олександр Шевчук.

Заступник міського голови розповів, які вулиці планують відремонтувати впродовж літа.

«Після закінчення вулиці Святослава Ріхтера і вулиці Хлібної, роботи продовжать на вулиці Покровській, Театральній від вул. Київської до вул. Бердичівської з подальшим виходом на вул. Перемоги. І десь на серпень - це вул. Героїв Пожежних, після того, як при будівництві ліній встановлять опори та будівельні роботи, також буде замінено верхній шар дорожнього покриття», - каже заступник Житомирського міського голови Олександр Шевчук.

Нагадаємо, 14 травня у Житомирі розпочали ремонт асфальтного покриття вулиці Святослава Ріхтера. У коментаряхЖитомир.info заступник мера розповів, що у Житомирі без вихідних ремонтують вулицю Святослава Ріхтера, закінчити хочуть до середини червня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога асфальт ремонт Шевчук Ріхтера Хлібна  
Матеріали по темі