Фоторепортаж

Як житомиряни у гідропарку святкують Івана Купала. Фоторепортаж

6 July 2021, 17:42

Яскраві віночки, «сніг» та фарби холі на пляжі, виступи аматорських та професійних колективів на алеях, конкурси та майстер-класи – саме так 6 липня з 14:00 у гідропарку житомиряни та гості міста відзначають свято Івана Купала.

При вході у гідропарк облаштували алею майстрів народної творчості. Тут можна подивитися та придбати різноманітні вироби, виготовлені житомирськими майстрами.

На території гідропарку встановили багато фотозон, на яких з задоволенням фотографуються відпочивальники.

На алеях облаштували літню бібліотеку, зони відпочинку для дітей та дорослих, проводять різноманітні конкурси та майстер-класи, виступають творчі колективи. На дорослому пляжі біля сцени аніматори проводять конкурси для дітей та розважаються зі «снігом» та фарбами холі.

Як житомиряни цього року святкували Івана Купала у гідропарку, дивіться також у відеосюжеті

Нагадаємо, святкове дійство триватиме до пізнього вечора, о 19:00 почнеться театралізоване дійство «Магія купальської ночі», а о 20:00 – фаєр-шоу, проєкційне шоу, Back to Back DJ’s Show. Громадський транспорт 6 липня в районі гідропарку курсуватиме до 23:00. На організацію свята планували витратити 30-50 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, у 2020 році масових святкувань не проводили через карантинні обмеження, а у 2019 році на Івана Купала у житомирському гідропарку відбулися конкурс на найдовшу косу, гумористичний фестиваль та спалення Марени, за організацію святкових заходів заплатили 138 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гідропарк Івана Купала свято  
Матеріали по темі