Місто

Житомиряни обурилися відсутністю регулювальників на перехрестях по вулиці Шевченка, де не працюють світлофори, патрульні пояснили ситуацію

7 July 2021, 14:32

Вдень 7 липня у Житомирі на перехрестях по вулиці Шевченка не працюють світлофори.

Про це Житомир.info повідомив читач.

«По Шевченка, на перехрестях з вулицями Князів Острозьких і Мазепи, не працюють світлофори. Така ж ситуація на перехресті зі Східною. Поліцейських нема, машини рухаються, як хочуть», – обурюється читач.

Зазначимо, що напередодні, 6 липня, КП «Міський інформаційний центр» Житомирської міської ради попереджало, що 7 липня у зв’язку з проведенням планових та аварійно-відновлювальних робіт Житомирським РЕМ можливі перебої електропостачання за низкою адрес, серед яких, зокрема вулиця Шевченка та прилеглі до неї вулиці та провулки.

Чому на вказаних перехрестях не працюють регулювальники, Житомир.info поцікавився у пресслужби патрульної поліції. Там зазначили, що всі екіпажі задіяні на викликах.

«На жаль, екіпажів не вистачає – усі задіяні на викликах. Коли складається така ситуація, водії повинні керуватися знаками пріоритету», – прокоментувала пресофіцер патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

Як повідомляв Житомир.info, 4 березня 2021 року на пішоходному переході на перехресті Покровської та Бандери в Житомирі автомобіль збив на смерть жінку та двох собак, після чого втік з місця події. Прокуратура встановила, що на місці скоєння ДТП не працював світлофор, що створювало небезпеку для пішоходів, і внесла до ЄРДР відомості про кримінальне правопорушення за ст. 288 КК України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: світлофор вул.Шевченка перехрестя електропостачання  
Матеріали по темі