Новини компаній

Рейтинг комерційних авто Fiat за ціною

12 July 2021, 12:32

Ключова особливість модельного ряду автомобілів Fiat у варіативності авто, двигунів, колісних баз, комплектацій. Тобто покупці отримують максимально пригідний автомобіль для комерційних потреб, з урахуванням стилю керування, потенційних маршрутів, кількості сидінь для пасажирів тощо.

Тож ми вирішили розташувати популярні “Фіати” за ціною: від найдоступніших до найдорожчих. Допомогли нам у цьому експерти автодилера Fiat Professional.

Для довідки: актуальні прайси на комерційні авто Fiat розміщено на офіційному сайті fiatprofessional.ua. В статті використані липневі ціни 2021 року.

Fiorino Van та Combi

Це вдалий вибір для малого бізнесу та підприємців, що активно пересуваються містом. Fiorino - найкомпактніший “італієць” з великим багажником у вантажній комплектації.

Вантажний фургон на 2 місця в бензиновій версії коштуватиме 339 900 грн, в дизельній - 379 900 грн. Системи безпеки, частини екстер’єру та інтер’єру салону входять до базової комплектації, за додаткову плату можна доукомплектувати бічними зсувними дверима.

Пасажирські версії завжди дорожчі за cargo, тому маємо цінник на Fiorino Combi від 379 000 грн. За аналогією з вантажною машиною, тут всі примочки йдуть з заводу, крім бічних розсувних дверей зліва.

Doblo Cargo та Combi

Doblo Cargo має найбільший показник вантажності в своєму класі - 1005 кг, тому його вибирають для перевезення значних вантажів як альтернативу габаритним фургонам.

Особливість “Фіатів” цієї моделі у варіативності двигунів, що споживають різне паливо, мають різну кількість кінських сил та обсяг. І на кожен двигун свій прайс.

Щоб не заплутатися в цифрах, рекомендуємо переглядати ціни на сайті дилера, обравши з переліку бажаний вид мотору.

Вартість надто варіюється: від 414 900 грн за вантажний 2-місний фургон (1.4-бензин) до 569 000 грн за подовжену версію Maxi XL.

Так, 5-місний вантажно-пасажирський Combi також має градацію за ціною залежно від типу мотору та довжини колісної бази.

Серія Ducato

Тут у “Фіата” найбільше представників. Знайдеться рішення (автотранспорт) для будь-якого бізнесу та типу перевезень. Є класичні вантажні автівки, “чисті пасажири” на 9 місць, вантажно-пасажирські комплектації, шасі та бази для конверсій, на які зокрема можна встановити термобудку. Завдяки гнучкості та варіативності Ducato має попит серед великих корпорацій та малого бізнесу.

Найдорожчим представником лінійки є бортовий 3-місний фургон Ducato Maxi, і коштує він 869 900 грн. Проте охочі мають змогу взяти таке авто на виплат: банк надає кредит на строк до 7 років, а загальна відсоткова ставка по ньому не перевищує 6%.

До речі, корпоративні клієнти компанії Fiat отримують спеціальні цінові пропозиції та обслуговуються на пріоритетних умовах постачання. Тож є сенс придивитися до корпоративної програми компанії уважніше.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Fiat комерційний автомобіль автомобіль  
Матеріали по темі