Влада

Віталію Мельничуку хочуть дати ще одну відзнаку «За заслуги перед містом Житомиром»

15 July 2021, 16:53

Першого мера Житомира Віталія Мельничука хочуть нагородити відзнакою «За заслуги перед містом Житомиром» І ступеня.

Відповідний проєкт рішення сесії 15 липня оприлюднений на сайті міської ради.

«Нагородити відзнакою «За заслуги перед містом Житомиром І ступеня» за активну громадську позицію, значний внесок у встановленні незалежності держави Україна, розвиток демократії, збереження традицій та відновлення історичного герба міста Житомира Мельничука Віталія Григоровича – голову Житомирської міської ради та її виконавчого комітету 1990-1992 рр.», - йдеться у проєкті рішення.

Клопотання про нагородження подала Асоціації депутатів рад минулих років, вручення відзнаки хочуть прив'язати до 30-ї річниці Незалежності України.

Нагадаємо, 10 червня 2020 року мер Сергій Сухомлин підписав розпорядження про нагородження Віталія Мельничука відзнакою «За заслуги перед містом Житомиром» ІІІ ступеня за вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування, підвищення авторитету міста на державному та міжнародному рівнях та з нагоди 30-річчя підняття національного прапора України.

Як повідомляв Житомир.info, з 2016 року кандидат економічних наук, доцент Національного університету «Києво-Могилянська Академія», Житомирський міський голова у 1990-1992 роках Віталій Мельничук є членом Громадської ради при Житомирському міському

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада відзнака Мельничук За заслуги перед містом  
Матеріали по темі