Місто

У Житомирському міському центрі зайнятості провели ярмарок вакансій: три підприємства пропонували роботу продавцям

19 July 2021, 12:14

У Житомирському міському центрі зайнятості 16 липня відбувся ярмарок вакансій. Представники трьох компаній (ТОВ ТК «Полісся-Продукт», ТОВ «Дельфін» та «Молочна лавка») пропонували роботу продавцям продовольчих товарів.

Про це повідомляє пресслужба Житомирського обласного центру зайнятості.

На зустріч з роботодавцями зібрались близько 30 безробітних.

«ТОВ ТК «Полісся-Продукт» – це найбільша регіональна мережа магазинів, що налічує понад 75 магазинів в Житомирській області, з них 44 – у Житомирі. Чисельність працівників компанії складає близько 1000 осіб. Відкриваються нові та осучаснюються старі магазини, а тому додатково потрібні працівники: продавці продовольчих товарів, вантажники, експедитори (виділено редакцією)», – йдеться у повідомленні.

Представники компанії детально ознайомили відвідувачів заходу з умовами праці та соціальної сфери. Зазначено, що ТОВ ТК «Полісся-Продукт» пропонує стабільну конкурентну заробітну плату, повний соціальний пакет, гідні умови праці, навчання за рахунок підприємства (у разі відсутності відповідної освіти чи досвіду роботи), можливість кар’єрного зростання, спецодяг, забезпечення іногородніх гуртожитком.

Гарантують своїм працівникам стабільну заробітну плату та повний соціальний пакет і ТОВ «Дельфін», яке спеціалізується на оптовій та роздрібній торгівлі алкогольними та тютюновими товарами, і мережа магазинів «Молочна лавка», яких у Житомирі нині вже близько 40. Представники цих компаній презентували умови праці продавців учасникам ярмарку та запросили їх приєднатись до своїх колективів.

Ті безробітні, котрі зацікавились пропозиціями роботи, поспілкуватись з представниками компаній індивідуально. А 12 із них за підсумками ярмарку отримали направлення на роботу. На них чекає співбесіда з обраним роботодавцем безпосередньо на робочому місці.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 19 квітня 2021 року в Житомирі було відкрито 9 244 вакансії. Для 25,8% вакансій роботодавці вказали заробітну плату в розмірі 8,6+ тис. грн. 22,5% оголошень – з зарплатнею 6,7+ тис. грн, і 15,4% з заробітною платою 4,8+ тис. грн. Є вакансії, де пропонують понад 18 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: центр зайнятості ЦЗ вакансія безробіття безробітний робота ринок праці  
Матеріали по темі