Місто

Розпочати свою подорож до Києва чи інших міст країни житомиряни можуть з автостанції «Житній ринок»

2 August 2021, 11:50

Сезон відпусток у розпалі. Автомобілями, автобусами, потягами чи літаками житомиряни поспішають насолодитись морем, горами чи захоплюючими місцями. І важливим етапом подорожі є планування проїзду: щоб комфортно, швидко, без заторів і зайвих пересадок.

У Житомирі такі послуги надає перевізник «Фаворит-Люкс». З автостанції “Житній ринок” щоденно і без вихідних до залізничного вокзалу в столиці відправляються комфортабельні автобуси. А звідти – в будь-яку точку країни чи аеропорти.

У зв'язку з ремонтом об'їзної в Києві для зручної доїзду до аеропорту “Бориспіль” із залізничного вокзалу запустили електричку, яка курсує кожні 40 хвилин. Із залізничного вокзалу подорожуючі можуть доїхати до Херсона, Одеси, Сум, Полтави, Рівного, Кривого Рогу, Кропивницького, Дніпра, Львова, Запоріжжя, Умані, Харкова та інших міст.

«Фаворит-Люкс» пропонує пасажирам гнучкий графік відправлення, зручний маршрут та оновлений рухомий склад для комфортних та безпечних поїздок.

Подорожуйте з комфортом та економте свій час! Уточнити час відправлення автобусів можна у диспетчера за телефоном 068- 277-57-75.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: автобус пасажир пасажирські перевезення  
Матеріали по темі