Фоторепортаж

Шість спортивних майданчиків у Житомирі, які реконструювали за кошти державної субвенції кілька років тому. Фоторепортаж

6 August 2021, 17:45

У 2018 році Житомир отримав субвенцію з державного бюджету на реконструкцію шести спортивних майданчиків.

В червні Кабінет міністрів виділив 5 млн грн на два майданчики: 2 млн 730 тис. грн – на реконструкцію спортивного майданчика по вул. Вітрука, 31; 2 млн 270 тис. грн – на реконструкцію спортивного інклюзивного майданчика по вул. Київська, 13.

В листопаді Житомиру виділили 4 млн грн ще на чотири майданчики: 1 млн 472,021 тис. грн – на реконструкцію спортивного майданчика по вул. Покровська, 153/155; 1 млн 587,338 тис. грн – на реконструкцію спортивного майданчика для ігрових видів спорту за адресою по вул. Героїв Десантників, 11; 1 млн 90,904 тис. грн – на реконструкцію спортивного майданчика по вул. Короленка, 4; 827,314 тис. грн – на реконструкцію баскетбольного майданчика по вул. Бальзаківська, 2.

Житомир.info вирішив подивитися, який вигляд зараз, в серпні 2021 року, мають ці майданчики.

Нагадаємо, про інклюзивний майданчик по Київській, 13 ми вже писали тут.

Вітрука, 31, субвенція - 2 млн 730 тис. грн

Майданчик складається з двох окремих частин: футбольне поле та майданчик для воркауту. Тут немає жодної урни і досить багато сміття. Проте є лавки. В огорожі є дірки, сіток на футбольних воротах нема. Місцеві жителі кажуть, що огорожу вже ремонтували. Більше про стан майданчика дивіться на фото.


Бальзаківська, 2, субвенція - 827,314 тис. грн

Це баскетбольний майданчик. Ні урн, ні лавок немає. Сітка на кільцях порвана. Огорожа частково проламана. Є табличка з правилами. Більше про стан майданчика дивіться на фото.


Героїв Десантників, 11, субвенція - 1 млн 587,338 тис. грн

Майданчик розділений зонами на дві частини - футбольно-баскетбольна та тренажерна. Перегородка між зонами розламана, огорожа сильно поламана. ні футбольних, ні баскетбольних сіток немає. Багато сміття, хоча на вході і є одна урна. Є лавки, біля однієї з яких калюжа. Більше про стан майданчика дивіться на фото.


Короленка, 4, субвенція - 1 млн 90,904 тис. грн

У дворах поблизу цієї адреси нового спортивного майданчика немає. Тут стоять старі футбольні ворота і залишки дитячого майданчику.


Натомість якщо перейти вулицю, у дворі біля будинку Короленка, 8 облаштований новий спортивний майданчик з зоною тренажерів та футбольно-баскетбольною зоною. Урн тут немає, сітки на футбольних воротах та баскетбольних кільцях порвані. Більше про стан майданчика дивіться на фото.


Покровська 153/155, субвенція - 1 млн 472,021 тис. грн

На вході стоять дві урни, попри це сміття на території є. На дверях - замок, але двері відчинені. Є лавки. Майданчик також складається з двох частин - футбольно-баскетбольна та зона тренажерів. Баскетбольних сіток нема, а от на футбольних воротах сітки майже цілі. Більше про стан майданчика дивіться на фото.

Анна Максимова, фотокореспондент Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: майданчик субвенція реконструкція спортмайданчик 
Матеріали по темі