Політика

​У цьому році Олевськ отримав чотири об’єкти «Великого будівництва», - нардеп Пушкаренко

20 August 2021, 15:10

Народний депутат України Арсеній Пушкаренко відвідав Олевську громаду, де оглянув об’єкти, які реконструюють в рамках програми президента «Велике Будівництво».

Одним із головних проєктів «Великого будівництва» в Олевську – є місцева гімназія, якій незабаром виповнюється 100 років. Саме до її ювілею мають закінчити реконструкцію», - зазначив Арсеній Пушкаренко.

«За півтора року програми президента Володимира Зеленського весь спадок, який нам дістався, ми добудовуємо і вводимо в експлуатацію, і Олевська гімназія — це приклад того, як ми за півтора року добудували те, що не могли добудувати за майже 30 років», — розповів Арсеній Пушкаренко.


Завдяки програмі президента діти навчатимуться в сучасному освітньому закладі, каже директор гімназії.

«Багато поколінь батьків і дітей чекали на завершення будівництва цієї школи і тільки завдяки програмі президента ми сьогодні маємо новий світлий заклад, нові відкритті світлі класні кімнаті, з новим обладнанням і я дуже, ви просто не уявляєте наскільки, я задоволений тим, що 1 вересня зможем зайти в нове приміщення», — каже директор Олевської гімназії Євгеній Рябой.

Далі народний депутат перевірив, як йдуть ремонтні роботи на стадіоні «Колос». До кінця року тут буде нове поле зі штучним покриттям, бігові доріжки, нові трибуни та освітлення. Вартість будівництва - 36 мільйонів гривень.

«Коли я побував в березні цього року на даному об’єкті, це виглядало більш як озеро, ніж стадіон. Зараз ви бачите, тут відбувається будівництво, здійснений вже дренаж, відбуваються підготовчі роботи по полю, всі попередні конструкції демонтуються, буде дійсно сучасний об’єкт інфраструктури. Стадіон дозволить проводити обласні змагання і, думаю, що такий рівень і всеукраїнські змагання зможе приймати», — розповів Арсеній Пушкаренко.

За словами Арсенія Пушкаренка, головне завдання команди президента – це комплексна розбудова інфраструктури у громадах, дорога Олевськ-Покровське, яку нещодавно побудували, тому приклад.

«Олевськ-Покровське — це приклад того, як в рамках програми президента Володимира Зеленського побудована в достатньо короткий термін - протягом кількох місяців нова і якісна дорога 8 км, яка з’єднала центр громади і великий населений пункт. Ви бачите, що роботи повністю завершені, техніка вже переїхала на наступну дорогу цієї ж громади і тому продовжуємо в такому режимі розбудовувати інфраструктуру». — сказав народний депутат України, фракція «Слуга Народу» Арсеній Пушкаренко.

Також народний депутат Арсеній Пушкаренко привітав мешканців Олевської громади з 30-річчям Незалежності України та подарував цінні подарунки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Пушкаренко Слуга народу ВР нардеп Олевськ гімназія стадіон дорога  
Матеріали по темі